h1

TO TAJAU RIMAU & FARAH

June 2, 2009

sape2 boleh tlg mmbe kite ni sila reply k.. saya xtau laa pulak bape kos nk anta ke sibu.. tp kalu u r really serius n willing to pay 4 the shipping costs, then u can just beli benih ni dari pihak saya.. u can reply here if u r interested. TQ.. N to farah: if u r interested in doing this business, don’t hesitate to put in your comments k.. dh try byk kali nk reply kt emel farah,tp bounce ler.. kalau nk turun tgk kolam, kolam skrg kt lenggeng.. ada cth kolam TANAH, KANVAS & SIMEN..

Advertisements
h1

TO IKAN KELI @ RIZALHJBHASIR

June 2, 2009

Ok.. masalah yg tuan hadapi ni boleh dielakkan.. sbb utama JANGAN cmpur bioenzim ngn air paip.. ni PENTING.. coz ini akan menyebabkan reverse-effect.. drpd tuan ingt jd air berkualiti, dah jd racun untuk ikan2 tu..

*IHSAN DARI SIFU SAYA: EN. WAZIE…

h1

RESPON…

June 2, 2009

Salam sume…

Ada yang complaint xdpt jwpn yg memuaskan sari blog ni.. so, lepas ni sape2 yg ada soalan, akan dijawab pd posting seterusnya.. ok? mgkin ada yg letak emel x aktif.. so, 2 yg x dpt reply kot.. x pun coz x tgk kt comment..

TQ..

h1

PINDAH LA..

March 28, 2009

Salam sume.. skrg ni projek dh ok skit.. so, skrg ni aku akan pindah kolam ke LENGGENG.. nk wt besar skit.. so, kalu dlm tempoh 2-3 bulan ni aku x jwb blog jgn mare aa.. KT cnie nnt sume akan ada INSYA-ALLAH.. Pallet buatan sendiri ngn anak benih.. kualiti terbaik n TANPA WAS-WAS..

SALAM SUKSES!!! :p

h1

NAK IKLAN??

February 25, 2009

Kepada sesape yg nk letak komen berunsur iklan atau nk letak iklan kt blog ni.. boleh.. tapi rate adalah sebanyak rm35 sebulan.. TQ.. sebab byk compny serta org perseorangan ada tinggal komen berunsur iklan. dan ikut kn hit blog ni agak tinggi.. so, aku xleh nk bersikap “bias”..

h1

ANAK BENIH

February 25, 2009

Anak benih keli 2 inci:rm 0.085 3 inci: rm 0.155

*BUKAN DARI SIAM

*INDUK PALET (LEBIH TAHAN, BERKUALITI)

h1

Saje2…

February 3, 2009

Ni aku sajer2 join nk wt duit tmbhn skit2… lepas duit rokok, teh tarik ker jaaaadi laa.. :-p

www.kutuyangbijak.blogspot.com