Archive for the ‘Uncategorized’ Category

h1

MENYAMBIL…. EXTRA INCOME..

May 26, 2010

marhaban4u.com

Marhaban ahlan wahsalan bikum! Selamat Datang Anda Semua Dengan hanya RM20.00 sahaja Dapatkan download album bacaan Al-Quran dan Album “Mahabbah” terbaru dari Rabbani Daftar Percuma dan Jadilah yang Terawal Bersama membangun ummah dengan Marhaban4u.com – Rezeki Baru Anda. Insya-Allah…

Dengan Modal RM20

Anda Akan Mendapat:

  1. Miliki website replika anda sendiri
  2. Mendapat download bacaan Al-Quran dan album terbaru Rabbani “Mahabbah
  3. MenJANA DUIT sampingan 24jam/7hari seminggu
  4. Laman iklan percuma untuk anda promosi bisnes sendiri

http://marhaban4u.com/?ref=10097

http://marhaban4u.com/?ref=10097

http://marhaban4u.com/?ref=10097

Advertisements
h1

TO ZAIDI HJ YUSUF

July 4, 2009

Boleh aje kalu nk pape bantuan or tunjuk ajar ntk mulakn kolam.. nk dtg tmpt kami pn boleh kalu nk tgk2.. boleh kol: 019-200 5685(syah) nways, ko nk wt kolam ktne?

h1

TO TAJAU RIMAU & FARAH

June 2, 2009

sape2 boleh tlg mmbe kite ni sila reply k.. saya xtau laa pulak bape kos nk anta ke sibu.. tp kalu u r really serius n willing to pay 4 the shipping costs, then u can just beli benih ni dari pihak saya.. u can reply here if u r interested. TQ.. N to farah: if u r interested in doing this business, don’t hesitate to put in your comments k.. dh try byk kali nk reply kt emel farah,tp bounce ler.. kalau nk turun tgk kolam, kolam skrg kt lenggeng.. ada cth kolam TANAH, KANVAS & SIMEN..

h1

ANAK BENIH

February 25, 2009

Anak benih keli 2 inci:rm 0.085 3 inci: rm 0.155

*BUKAN DARI SIAM

*INDUK PALET (LEBIH TAHAN, BERKUALITI)

h1

Saje2…

February 3, 2009

Ni aku sajer2 join nk wt duit tmbhn skit2… lepas duit rokok, teh tarik ker jaaaadi laa.. :-p

www.kutuyangbijak.blogspot.com

h1

BE CAREFUL!!!

January 12, 2009

Aku bkn nk buruk kn sape2, just mintak sape2 yg baaaaaru nk start wt projek ikan keli khususnya, please teliti betul2
agreement kalau korg brcdg nk amik modul ala2
“contract-farming” dgn mane2 company. Dah byk
penternak yg dh kuar modal berpuluh ribu dtg jmpa
aku yg x dpt ape yg diorg expect bila pergi dgr
pembentangan modul tu dari company tersebut.
So… BE CAREFUL AITE!!!

h1

update

January 12, 2009

salam semua,
perghhh, dah lama rasanya tak tulis kt blog ni..
macam2 benda baru yg timbul.. so, sedikit update:

1) pallet :starter rm51, grower n finisher rm50.  Nanti kalu dah ada, aku upload gmbr palet tu..
2) benih boleh tgk kt komen2 yg ada.. tp setakat ni,
aku boleh dapat harga keli 1 inci rm0.055, min 50k, siap
hantar.
3) marketing > sape2 yg nk jd buyer boleh letak komen
kt blog ni.. Mmg dialu2kan sgt2..
4) sape2 yg nk letak iklan kt blog aku ni pyah skit
aa… kurg2 kne byr aa skit aa..

sekian, tima kasih.