Archive for the ‘pallet’ Category

h1

0102651849 –>NOMBOR PENIPU!!! JGN WT DEAL PAPE NGN NO NIH!!

May 6, 2010

Nampaknye bukan aku sorg jer dh terkena ngn mamat nih… yang CELAKA tu, baru2 ni aku dpt lagi msg dri mamat ni nk jual ikan.. Aku nk bgtau sape2 yg belum terkena.. mamat ni mula2 akan hantar msg cakap dia ada supply benih ke, keli matang ke ngn harga yang boleh dikategorikan murah.. kt aku dia ckp kolam dia kt melaka.. sg. udang kalu x silap.. siap bg salam dalam msg tu.. tp aku rase dia ni kafir!! aku mula2 x layan gk.. tp 3 kali msg dia tukar, makin lama harga makin murah.. bila dh minat, aku kol tnye cmne ape sume.. pastu dia mintak deposit.. hah..tu yg terkena aku.. mmg sial laa,aku lak time tuh stok tgh ciput.. mmbe2 pn xdpt nk support,so terpaksa laa.. tau2 kne tipu daa..

Tp aku rase mamat ni akan tukar nombor tpon len.. coz sblm nombor ni kuar, aku ada dpt gk msg ayat lbih kurang.. tp dari no 016.. so, sape2 ada info boleh lah letak kt blog ni k?

h1

NAK NAIK LAGI….

July 12, 2009

Aiseh.. gilo aa cmni.. pallet ikan nk naik harga lagi.. kurg2 pn dlm RM2 sebeg.. mampuih den.. hehehehe… so, skrg ni ktorg tgh wt RnD wt pallet sendiri.. ada mmber dh jd dh pallet dia.. sape2 nk order boleh laa.. harga RM47, kalu amik 30-50 beg harga RM46.. 51 beg ke atas boleh laa RM45.. gambar pallet ni aku akn upload x lme lg..

h1

NAK IKAN…

June 27, 2009

Pada sesiapa yg dh start projek dan nk jual ikan keli korang, boleh lah tinggalkan alamat, kontek no ngn harga yg korang boleh bg k? Nnt aku akan kol.. tp nk ikan keli 100% pallet dan saiz lbih kurg 5-6 ekor sekg..

tima kasih & salam sukses!!

h1

PINDAH LA..

March 28, 2009

Salam sume.. skrg ni projek dh ok skit.. so, skrg ni aku akan pindah kolam ke LENGGENG.. nk wt besar skit.. so, kalu dlm tempoh 2-3 bulan ni aku x jwb blog jgn mare aa.. KT cnie nnt sume akan ada INSYA-ALLAH.. Pallet buatan sendiri ngn anak benih.. kualiti terbaik n TANPA WAS-WAS..

SALAM SUKSES!!! :p

h1

NAK IKLAN??

February 25, 2009

Kepada sesape yg nk letak komen berunsur iklan atau nk letak iklan kt blog ni.. boleh.. tapi rate adalah sebanyak rm35 sebulan.. TQ.. sebab byk compny serta org perseorangan ada tinggal komen berunsur iklan. dan ikut kn hit blog ni agak tinggi.. so, aku xleh nk bersikap “bias”..

h1

ANAK BENIH

February 25, 2009

Anak benih keli 2 inci:rm 0.085 3 inci: rm 0.155

*BUKAN DARI SIAM

*INDUK PALET (LEBIH TAHAN, BERKUALITI)

h1

update

January 12, 2009

salam semua,
perghhh, dah lama rasanya tak tulis kt blog ni..
macam2 benda baru yg timbul.. so, sedikit update:

1) pallet :starter rm51, grower n finisher rm50.  Nanti kalu dah ada, aku upload gmbr palet tu..
2) benih boleh tgk kt komen2 yg ada.. tp setakat ni,
aku boleh dapat harga keli 1 inci rm0.055, min 50k, siap
hantar.
3) marketing > sape2 yg nk jd buyer boleh letak komen
kt blog ni.. Mmg dialu2kan sgt2..
4) sape2 yg nk letak iklan kt blog aku ni pyah skit
aa… kurg2 kne byr aa skit aa..

sekian, tima kasih.