Archive for the ‘anak benih keli’ Category

h1

0102651849 –>NOMBOR PENIPU!!! JGN WT DEAL PAPE NGN NO NIH!!

May 6, 2010

Nampaknye bukan aku sorg jer dh terkena ngn mamat nih… yang CELAKA tu, baru2 ni aku dpt lagi msg dri mamat ni nk jual ikan.. Aku nk bgtau sape2 yg belum terkena.. mamat ni mula2 akan hantar msg cakap dia ada supply benih ke, keli matang ke ngn harga yang boleh dikategorikan murah.. kt aku dia ckp kolam dia kt melaka.. sg. udang kalu x silap.. siap bg salam dalam msg tu.. tp aku rase dia ni kafir!! aku mula2 x layan gk.. tp 3 kali msg dia tukar, makin lama harga makin murah.. bila dh minat, aku kol tnye cmne ape sume.. pastu dia mintak deposit.. hah..tu yg terkena aku.. mmg sial laa,aku lak time tuh stok tgh ciput.. mmbe2 pn xdpt nk support,so terpaksa laa.. tau2 kne tipu daa..

Tp aku rase mamat ni akan tukar nombor tpon len.. coz sblm nombor ni kuar, aku ada dpt gk msg ayat lbih kurang.. tp dari no 016.. so, sape2 ada info boleh lah letak kt blog ni k?

h1

BENIH..

June 27, 2009

ANDA PERNAH BELI BENIH KELI?
TAPI HAMPIR 50% MATI DALAM TEMPOH SEMINGGU?
SAIZ TIDAK MENEPATI APA YG DIJANJI?

Sesiapa nk beli benih ikan yg berkualiti boleh dptkn dri kami..

h1

PINDAH LA..

March 28, 2009

Salam sume.. skrg ni projek dh ok skit.. so, skrg ni aku akan pindah kolam ke LENGGENG.. nk wt besar skit.. so, kalu dlm tempoh 2-3 bulan ni aku x jwb blog jgn mare aa.. KT cnie nnt sume akan ada INSYA-ALLAH.. Pallet buatan sendiri ngn anak benih.. kualiti terbaik n TANPA WAS-WAS..

SALAM SUKSES!!! :p

h1

NAK IKLAN??

February 25, 2009

Kepada sesape yg nk letak komen berunsur iklan atau nk letak iklan kt blog ni.. boleh.. tapi rate adalah sebanyak rm35 sebulan.. TQ.. sebab byk compny serta org perseorangan ada tinggal komen berunsur iklan. dan ikut kn hit blog ni agak tinggi.. so, aku xleh nk bersikap “bias”..

h1

ANAK BENIH

February 25, 2009

Anak benih keli 2 inci:rm 0.085 3 inci: rm 0.155

*BUKAN DARI SIAM

*INDUK PALET (LEBIH TAHAN, BERKUALITI)

h1

update

January 12, 2009

salam semua,
perghhh, dah lama rasanya tak tulis kt blog ni..
macam2 benda baru yg timbul.. so, sedikit update:

1) pallet :starter rm51, grower n finisher rm50.  Nanti kalu dah ada, aku upload gmbr palet tu..
2) benih boleh tgk kt komen2 yg ada.. tp setakat ni,
aku boleh dapat harga keli 1 inci rm0.055, min 50k, siap
hantar.
3) marketing > sape2 yg nk jd buyer boleh letak komen
kt blog ni.. Mmg dialu2kan sgt2..
4) sape2 yg nk letak iklan kt blog aku ni pyah skit
aa… kurg2 kne byr aa skit aa..

sekian, tima kasih.

h1

Penternakan Ikan keli (Clarias batrachus)

April 1, 2008

Sesiapa yang berminat untuk menceburkan diri dalam bidang akuakultur serta penternakan ikan keli khususnya boleh lah mendapatkan maklumat-maklumat yang diperlukan di sini. Terutamanya untuk membeli anak benih serta makanan pallet ikan yang HALAL.