Archive for April, 2010

h1

NAK BELI IKAN…

April 19, 2010

Kepada sesiapa yang ada ikan banyak tapi xde market boleh la bagitau… samada tilapia mahupun keli.. tapi harga xleh nk demand sangat laa.. maklum la.. nk tolong korang tp xde sape nk tlg aku… isk..isk.. kalu nk deposit2 mintak mahap jer laa, aku dah terkena.. kalu sape2 kenal no tpn ni bgtau aku.. 0102651849.. memang celaka!! aku nk tlg, last2 kne kapur….

Ikan keli bagi makan perut ayam 100% pun xksah.. jgn benda2 haram sudah, coz kita sndri pn mkn ayam,so x salah ikan pn mkn ayam.. ye x? tp harga lg laa xleh demand.. so, kalu ada sape2 yang btul2 jujur dan ingt akhirat.. nk long term bisnes ngn aku.. boleh laa tgal kan comment atau sms aku..

INGAT!!: SEKARANG BOLEH LAA TERLEPAS.. AKHIRAT SENDIRI TANGGUNG AA..

Wassalam & selamat maju jaya!

Advertisements