Archive for June, 2009

h1

BENIH..

June 27, 2009

ANDA PERNAH BELI BENIH KELI?
TAPI HAMPIR 50% MATI DALAM TEMPOH SEMINGGU?
SAIZ TIDAK MENEPATI APA YG DIJANJI?

Sesiapa nk beli benih ikan yg berkualiti boleh dptkn dri kami..

Advertisements
h1

NAK IKAN…

June 27, 2009

Pada sesiapa yg dh start projek dan nk jual ikan keli korang, boleh lah tinggalkan alamat, kontek no ngn harga yg korang boleh bg k? Nnt aku akan kol.. tp nk ikan keli 100% pallet dan saiz lbih kurg 5-6 ekor sekg..

tima kasih & salam sukses!!

h1

TO TAJAU RIMAU & FARAH

June 2, 2009

sape2 boleh tlg mmbe kite ni sila reply k.. saya xtau laa pulak bape kos nk anta ke sibu.. tp kalu u r really serius n willing to pay 4 the shipping costs, then u can just beli benih ni dari pihak saya.. u can reply here if u r interested. TQ.. N to farah: if u r interested in doing this business, don’t hesitate to put in your comments k.. dh try byk kali nk reply kt emel farah,tp bounce ler.. kalau nk turun tgk kolam, kolam skrg kt lenggeng.. ada cth kolam TANAH, KANVAS & SIMEN..

h1

TO IKAN KELI @ RIZALHJBHASIR

June 2, 2009

Ok.. masalah yg tuan hadapi ni boleh dielakkan.. sbb utama JANGAN cmpur bioenzim ngn air paip.. ni PENTING.. coz ini akan menyebabkan reverse-effect.. drpd tuan ingt jd air berkualiti, dah jd racun untuk ikan2 tu..

*IHSAN DARI SIFU SAYA: EN. WAZIE…

h1

RESPON…

June 2, 2009

Salam sume…

Ada yang complaint xdpt jwpn yg memuaskan sari blog ni.. so, lepas ni sape2 yg ada soalan, akan dijawab pd posting seterusnya.. ok? mgkin ada yg letak emel x aktif.. so, 2 yg x dpt reply kot.. x pun coz x tgk kt comment..

TQ..