Archive for January, 2009

h1

BE CAREFUL!!!

January 12, 2009

Aku bkn nk buruk kn sape2, just mintak sape2 yg baaaaaru nk start wt projek ikan keli khususnya, please teliti betul2
agreement kalau korg brcdg nk amik modul ala2
“contract-farming” dgn mane2 company. Dah byk
penternak yg dh kuar modal berpuluh ribu dtg jmpa
aku yg x dpt ape yg diorg expect bila pergi dgr
pembentangan modul tu dari company tersebut.
So… BE CAREFUL AITE!!!

h1

update

January 12, 2009

salam semua,
perghhh, dah lama rasanya tak tulis kt blog ni..
macam2 benda baru yg timbul.. so, sedikit update:

1) pallet :starter rm51, grower n finisher rm50.  Nanti kalu dah ada, aku upload gmbr palet tu..
2) benih boleh tgk kt komen2 yg ada.. tp setakat ni,
aku boleh dapat harga keli 1 inci rm0.055, min 50k, siap
hantar.
3) marketing > sape2 yg nk jd buyer boleh letak komen
kt blog ni.. Mmg dialu2kan sgt2..
4) sape2 yg nk letak iklan kt blog aku ni pyah skit
aa… kurg2 kne byr aa skit aa..

sekian, tima kasih.